top of page
Korrelig oppervlak

Diverse Stukwerkzaamheden

1

Glad stukken

Met glad stukwerk maken we uw ruwe muren en plafonds mooi vlak en egaal. We brengen daarbij een dun stuklaagje aan van 1 à 6 mm. Daarna zullen wij het stukwerk glad schuren. Achteraf kan je je muren eventueel verder laten afwerken door ze te schilderen of te behangen

2

Dunpleister stukken

Dunpleisterwerk is een van de goedkoopste manieren voor het stukken van muren en plafonds.  
na 24 uur klaar voor het sauzen of latex verf spuiten.
Naast dat dunpleisteren goedkoper is dan gladstukwerk is de verwerking hiervan ook vele malen sneller en het eindresultaat net zo glad en strak!

3

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststofgebonden pleister voor muren. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel. Het kan aangebracht worden in diktes van 1 tot 4 millimeter. 

4

Behangklaar stukken

Behangklaar stukwerk is glad stukwerk wat geschikt is voor afwerking met behang. Er mogen kleine oneffenheden in het stukwerk zitten want na het aanbrengen van behang op de muur zijn deze niet meer zichtbaar. Op behangklaar stukwerk kan direct ook spackspuitwerk, spachtelputz worden aangebracht.

5

Beton Cire stukken

Beton Cire is een cementstuc en is uiteramte geschikt voor het stucen van bijvoorbeeld badkamers en keukens. Ook meubels kunt u van Beton Cire voorzien, zodat de gehele woning een dezelfde uitstraling krijgt. U kunt er zelfs voor kiezen om Beton Cire te verwerken op een keukenvloer of zelfs op een woonkamervloer.

6

Schuurplafond stukken

Wilt u een plafond met een leuk motiefje dan kunt u dat er direct in laten stucen.
Kiest u voor plafond stukken dan zullen wij na het gladstrijken van het plafond met een spons al draaiend halve maantjes aanbrengen, hierdoor krijgt u een mooi schaduweffect.

7

Buitengevel Stukken

Buiten gevel stukken is een buitenmuurafwerking waarbij muren aan de buitenzijde voorzien worden van een stuclaag.

Meer te weten komen hierover vraag een gratis vrijblijvend een offerte aan! 

Buitengevel stukken

Gladstukken

Dunpleister stukken

Spachtelputz

Behangklaar stukken

Beton Cire

Schuurplafond stukken

bottom of page